lördag 29 december 2018

Florida planering


I februari åker vi till Florida, två härliga veckor ska spenderas där. Har bokat två olika boenden på två olika orter. Det första boendet vi anländer till ligger på västsidan och består av en hyfsat stor villa med egen trädgård och pool. Det andra ligger utanför Orlando, i ett gated Community. Huset är ett radhus med en egen mindre pool, men i området finns också ett stort gemensamt poolområde samt många andra faciliteter att nyttja såsom tennisbana, gym, biograf, liten butik och bar.... Tänkte att det kunde vara lite kul för barnen med det sistnämnda boendet där det finns lite mer att göra på "hemmaplan".

Men vi ska ju inte bara hänga "hemma" utan utforska och uppleva annat. Shopping är något som förstås står högt på listan bland tonårsbarnen. Själv har jag googlat fram att det finns julbutiker att besöka. Visserligen är julen förbi vid vår resa men jag Ä L S K A R  J U L E N och håller tummarna för att finna nytt spännande pynt.

Vad mer som skall utforskas där i Florida är inte bestämt än, men jag har börjat kolla runt lite vad som finns och tankarna går nu till:


Ja, det finns säkerligen mycket mer att göra, men dessvärre är det många av sakerna som kostar mycket för en hel familj, så det blir nog till att prioritera. Jag hade gärna velat åka ned till Key West men det är  hysteriskt många mil dit ifrån där vi ska bo så tror vi får hoppa över det denna gång. En sak som är säker är iaf att vi ska äta på diner :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar