tisdag 30 januari 2018

Yoga på morgonkvisten.


Jag har börjat köra yoga på morgonkvisten. Har hittat ett program på Youtube att följa, det är endast tio minuter långt och väldigt basic. Perfekt start på morgonen med att sträcka ut min stela kropp.

Graciös är det sista man kan kalla mig, det är tur att ingen annan ser på. Har varit på yogaklass en gång i mitt liv men kunde knappt hålla mig för skratt när jag tänkte på hur fruktansvärt det måste se ut när jag försökte göra alla de där övningarna, tycker det känns mycket bättre att göra det hemma istället. Kanske att jag avancerar och går på någon klass i framtiden igen...OM jag lyckas bli lite bättre på det.

Här är yogaprogrammet jag kör om även du vill prova:
 


Vi hade en liten kamp om yogamattan häromsistens jag och kisse missen vår. Jag ville ha den till att göra yoga på, han ville ha den till att ligga på. Och han var envis. Trots att jag gjorde mina övningar låg han kvar längst ned på mattan. Dock råkade jag knuffa till honom en gång och då pep han iväg. Men snart var han tillbaka och då tänkte han få sin revansch. Han som är världens lugnaste och knappt någonsin protesterar eller gör något blev förbannad på mig när jag tog plats på mattan och försökte bita mig. Snopen som jag blev insåg jag att det inte var någon idé att bli arg på honom, när han väl kommit till det stadiet vet jag att jag aldrig vinner den kampen. Det är bättre att försöka avleda och få honom på andra tankar, så ja vi fick dela på mattan igen.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar