torsdag 16 november 2017

Garderobsrensning

Drog igång med garderobsrensning igår. Hade fortfarande sommarkläder hängandes i garderoben så la ned dem i kartonger och tog fram sparade höst/vinterkläder istället. Sorterade även ut en del för små kläder som jag sparat ett tag och nu insåg att även om jag en dag lyckas komma i dem så kommer jag banne mig aldrig sätta på mig dem igen. Tror jag iaf… Skulle inte förvåna mig om jag saknar något plagg en dag. Jag är en riktig samlare, men tycker samtidigt att det är så befriande att göra mig av med saker.

När jag hade rensat klar kom jag på den brillianta idén att jag även skulle husera om lite i mina garderober. Och för att göra det så måste man också dra ut lite saker.
Mitt i det röjandet kom yngsta sonen ned till mig och frågade vad det var med Noah, han verkade ha ont. Jag rusade upp för trappan och fann honom i soffan där uppe kvidandes av smärta i magen. Och med tanke på att han är nyopererad blev jag genast orolig. Ringde 1177 som tyckte att vi skulle bege oss till akuten. Gjorde så och där blev vi kvar i 3 timmar. Smärtan avtog och återkom en gång till men sedan var det inget mer. De tog blodprover på honom, klämde och kände och ringde och konsulterade specialister. Kändes tryggt.
Mannen som var bortrest i jobbet slängde sig i bilen och körde hem de ca 35 milen och hann komma upp till oss på akuten innan vi kom därifrån.
Åter hemma ca 23:30 såg vårt sovrum ut som ett bombnedslag efter allt jag dragit ut. Tror inte mannen blev så värst imponerad av mitt infall. Det blir till att rensa upp röran idag istället.  
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar