söndag 30 december 2018

Nu är den i tryck!

Så kom artikeln ut idag, precis det datum reportern nämnt. Lite konstigt att se sig själv på bild, och än konstigare att behöva betala för att läsa en artikel om sig själv. Ja, de valde visst att publicera den som en premium artikel på Expressen. Så typiskt!😅

Det är intressant vad av de ca 30 minuterna vi talades vid som reportern sedan lade sitt fokus vid och känns lite konstigt att läsa meningar som är tagna ur ett sammanhang där jag vet att jag sade mer.

En sak jag kan konstatera är i alla fall att jag behöver skaffa mig en mobil med bättre kamera framöver och jag behöver börja ta fler foton, hade knappt några på mig själv att erbjuda reportern. Men, att fota mig själv är inget stort intresse och det blir inte heller så ofta att någon fotar mig (tack och lov), blev nog mer förr när barnen var yngre och vi hittade på mer tillsammans som familj. Idag med tonåringar i hushållet så är det inte alltid så lätt att få med alla på samma saker dessvärre.

Vill du läsa artikeln så finns den här, eller klicka på bilden nedan.
3 kommentarer:

 1. Hej, va kul att du tittade in här nu när jag precis hittat hit igen!:-)
  Vi hade två fantastiskt härliga veckor med mycket sol och bad. Vill absolut åka dit igen, så synd bara att det är asdyrt och hysteriskt jobbig flygresa dit. Men någon gång kommer vi garanterad åka dit igen och kan varmt rekommendera det.
  Är allt bra med dig? Har tittat in på din blogg då och även att jag själv inte varit aktiv, lika inspirerande som vanligt:-)
  Ha de gott! Kram, Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt!

   Vad roligt att ni hade det bra. Ja dyrt och långt. Man får börja spara lite nu och hoppas att dollarn sjunker en del i framtiden. det brukar gå i vågor.

   Hoppas det kommer lite bilder från resan.

   Tack vad snäll du är!

   Mvh PB?

   Radera